Bihaćko ljeto – četvrto festivalsko gostovanje predstave “Noć s Aleksom” od premijere

Nakon gostovanja na Marulićevim danima, HAPS festivalu i Sterijinom  pozorju “Noć s Aleksom” gostovala je na 25. Festivalu scensko-teatarskih umjetnosti „Bihaćko ljeto“ u srijedu, 5. srpnja 2023. godine. Predstava je podigla publiku na noge i glumački je ansambl dobio veliki pljesak i ovacije. Na Bihaćkom ljetu, pored HNK Mostar, nastupila su kazališta iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine  ̶  Teatar “Moruzgva” i Teatar Exit iz Zagreb, “Zorin dom” iz Karlovaca,  Narodno pozorište Tuzla i Teatar “Bitef” iz Beograda.

“Noć s Aleksom” nastala je prema tekstu Marka Tomaša, a režiju potpisuje renomirani kazališni redatelj Ivica Buljan. Riječ je o dinamičnoj i energetski jakoj predstavi, sa sjajnom glazbom, intenzivnim scenskim pokretima i dojmljivim glumačkim bravurama i dijalozima. Glumice i glumci uvode publiku u intimni prostor pjesničkog života, društvenih normi i odnosa, a sve to na jedan promišljeno zabavan i pristupačan način.

Dramaturg je Robert Waltl, autor glazbe Mitja Vrhovnik Smrekar, kostimograf Nebojša Lipanović, prostor, svjetlo i video potpisuju Toni Soprano Meneglejte i sonda3, fotografiju i grafičko oblikovanje Toni Soprano Meneglejte, dok je asistentica redatelja Karmen Obrdalj.

U predstavi igraju Mario Knezović, Vladimir Mićković, Ivo Krešić, Jelena Kordić Kuret, Miro Barnjak, Robert Pehar, Filip Lukenda, Ana Franjčević, Damir Čobo, Mirela Mijačank Kordić, Nikolina Marić i Tea Pandža.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: