Chick lit potvrdio status hit predstave

Za jučerašnju izvedbu predstave HNK Mostar „Chick lit“ tražila se ulaznica više. Sinoć je scena HNK Mostar bila premalena za sve koji su htjeli vidjeti ovu „svemostarsku“ predstavu. Sva su sjedeća mjesta bila popunjena kao i stolice koje su naknadno ubačene među redove. Dobar dio zainteresiranih nije uspio ući jer mjesta jednostavno nije bilo. A glumci nisu ostali dužni publici. Osam glumaca HNK Mostar, troje Pozorišta lutaka Mostar i dvoje glumaca Narodnog pozorišta Mostar, koje je uštimala redateljica Tanja Miletić Oručević iz Mostarskog teatra mladih, držalo je prepunu dvoranu u tenziji gotovo dva sata.

Ovom predstavom HNK Mostar obilježio je Svjetski dan kazališta, a prigodnu poruku čuvene francuske glumice Isabelle Huppert pročitao je glumac HNK Mostar Ivan Skoko.

„Kazalište za mene predstavlja onog drugog, ono je dijalog, odsutnost mržnje. Prijateljstvo među narodima, nisam sigurna što ono podrazumijeva, ali vjerujem u zajednicu, u prijateljstvo publike i glumaca, u jedinstvo svih onih koje kazalište spaja, onih koji ga pišu, koji ga prevode, onih koji ga rasvjetljavaju, oblače, dekoriraju, onih koji ga izvode, koji ga čine, koji u njega odlaze. Kazalište nas štiti, pruža nam zaklon… Mislim i da nas voli… onoliko koliko mi volimo njega…“, stoji, između ostaloga, u poruci Isabelle Huppert (cijelu poruku možete pročitati ovdje).

Sljedeća izvedba predstave „Chick lit“ bit će 8. travnja 2017. godine u HNK Mostar, s početkom u 20 sati.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.