Gostujuća predstava “Deset naprema jedan” na sceni HNK Mostar

Beogradska glumica Tatjana Kecman u svom autorskom projektu “DESET NAPREMA JEDAN” (deset razloga da ne uđete u bračnu zajednicu i jedan da to učinite) gostuje na sceni HNK Mostar u ponedjeljak, 26. 3. 2018., s početkom u 20 sati.

Kecmanova je odglumila deset potpuno različitih tipova žena i pokušala otkriti njihove maske, igre i sitne laži. U predstavi na duhovit način savjetuje muškarcima zašto da se ne ožene i kakve pripadnice ljepšeg spola trebaju izbjegavati.

Jeste li udati? Oženjeni? Koji su razlozi to učiniti ili ne? Odgovore ćete dobiti na predstavi “DESET NAPREMA JEDAN” .

Jeste li jedan od onih muškaraca (ili poznajete takve) koji imaju paničan strah od braka i bračnih obaveza?

Sjajna komedija o deset ženskih likova u kojima će se mnoge žene pronaći. U toku sat vremena trajanja predstave stavite se u kožu muškarca koji se našao pred velikom dilemom – OŽENITI SE ILI NE?

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: