Hit predstava “Sve o ženama” gostuje u Novom Travniku i Žepču

U okviru festivala “Hrvatsko proljeće Središnje Bosne” ovoga tjedna će u Novom Travniku i Žepču biti odigrana predstava Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru “Sve o ženama”, autora Mire Gavrana i u režiji Roberta Raponje.

Predstava “Sve o ženama” govori o pet različitih priča iz svakodnevnog života koje razumiju sve žene na svijetu. Vještim preplitanjem komedije i drame priča o prijateljstvu, karijeri, ljubavi, djetinjstvu i starosti. Predstava donosi vještu i brzu transformaciju tri glumice u 15 ženskih likova, kroz niz komičnih obrata.

U predstavi igraju Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum.

Predstava će biti odigrana u srijedu, 19. travnja, u 19 sati, u Domu kulture u Novom Travniku, a dan poslije u Žepču u Domu kulture, također, u 19 sati. Ulazak je na obje izvedbe besplatan.

Više informacija o predstavi?

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: