HNK Mostar u koprodukcijskoj predstavi o Aleksi Šantiću

Narodno pozorište Mostar, Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i Narodno pozorište Republike Srpske koprodukcijski su partneri na predstavi “Što te nema”. Ovo je prvi put u povijesti da se postavlja jedan kazališni komad u kojem se govori o životu poznatoga mostarskog pjesnika Alekse Šantića.

Marijana Aracki je autorica teksta, a režiju potpisuje poznati beogradski glumac i redatelj Erol Kadić. Scenografkinja predstave je Dragana Purković Macan, a kostimografkinja Ivana Ristić. U predstavi igraju glumci tri kazališne kuće: Бојан Колопић i Ljiljana Čekić iz Narodnog pozorišta RS Banja Luka; Serif AljicJasmin KrpoAjla Hamzic i Vedran Vilogorac iz Narodnog pozorišta Mostar te Ivan Skoko iz Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru.

Premijerne izvedbe bit će odigrane u Narodnom pozorištu Mostar 11. listopada, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostar 15. listopada, a u Narodnom pozorištu Republike Srpke Banja Luka 24. listopada.

Izvršni producent je mostarski Gradski odbor SPKD “Prosvjeta”.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: