Humanitarna akcija povodom Svjetskog dana osoba s Down sindromom

Od 2006. godine svakog 21. ožujka obilježava se Svjetski dan osoba s Down sindromom. Taj datum odabran je kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u potrostručenju (trisomiji) 21. kromosoma.

Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru priredit će predstavu humanitarnog karaktera u kojoj će sav prihod od ulaznica biti doniran Udruzi Down sindrom Mostar. Riječ je o nagrađivanoj predstavi „Isus, sin čovječji“ nastaloj prema motivima istoimenog djela Halila Džubrana i u režiji Roberta Pehara, a koja će biti izvedena u utorak 22. ožujka u 20 sati.

 „Povodom obilježavanja dana osoba s Down sindromom 21. ožujka Studentski zbor odlučio se na humanitarnu akciju. U suradnji s HNK Mostar održat će se predstava „Isus, sin čovječji“ od koje će sredstva ići Udruzi Down sindrom Mostar. Cilj je akcije pomoći radu udruge koja okuplja djecu i odrasle s Down sindromom. Naša je želja i težnja pokazati kako su oni zaista savršeni, samo na malo drukčiji način“, izjavila je Marija Dugandžić, koordinatorica za humanitarne akcije Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Cijena ulaznice je 10 KM, a za učenike, studente, umirovljenike i nezaposlene osobe 5 KM. Studenti Sveučilišta u Mostaru mogu iskoristiti besplatne vaučere koji se preuzimaju u prostorijama Studentskog zbora. Rezervacija ulaznica moguća je porukom putem Facebook Messengera ili pozivom na broj 063/019 019.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.