“Identitluk” na 9. Festivalu glumca BiH u Konjicu

Predstava “Identitluk” večeras gostuje na 9. Festivalu glumca BiH u Konjicu. Ovo je osmi festivalski nastup u samo dvije godine, a predstava je dosad nagrađena s ukupno šesnaest nagrada na pet festivala te je gostovala u više od dvadeset gradova u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

“Identitluk” je autorski projekt Tanje Miletić Oručević, Dragana Komadine i ansambla predstave prema motivima eseja “U ime identiteta” Amina Maaloufa, nastao u koprodukciji Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru, Narodnog pozorišta Mostar i Studija za izvedbene umjetnosti Mostar.

Predstava “Identitluk” progovara o aktualnoj problematici politika identiteta, vjerskih i nacionalnih, duhovito i satirično, bez propovjedničkog ili kvaziangažiranog stava. Humor je često najefektniji pristup osjetljivim temama koje izazivaju antagonizme, a ova predstava upravo humorom ukazuje na banalnost etiketiranja i podjela, ispod kojih stoje osobe sa svim svojim vrijednostima, nedostatcima i vrlinama.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.