Jelena Kordić Kuret najbolja glumica festivala Mostarska liska

Najboljom glumicom 18. Međunarodnog festivala komedije „Mostarska liska“ proglašena je Jelena Kordić Kuret za ulogu u predstavi „Ja od jutra nisam stao“, autorice Une Vizek i u režiji Dražena Krešića. Dramskoj prvakinji Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru Veliku je lisku dodijelio stručni žiri u sastavu Almir Imširević, Marko Misirača i Velimir Pšeničnik Njirić.

„Ugodno me je iznenadila i obradovala ova nagrada. Dijelim je s cijelom ekipom, jer bez dobro uštimanog mehanizma, mi smo samo pokušaj“, kazala je Jelena Kordić Kuret na svečanosti dodjele nagrada.

Ovo je šesta nagrada koju je HNK Mostar dobio u nepunih mjesec dana. Osim Velike liske, Dražen Pavlović i Jelena Kordić Kuret nagrađeni su i Malim liskama. Predstava „Isus, Sin Čovječji“, nastala po istoimenom djelu Halila Džubrana u režiji Roberta Pehara, osvojila je tri nagrade na jubilarnom, najstarijem kazališnom festivalu u Bosni i Hercegovini, 40. Pozorišnim/kazališnim igrama BiH u Jajcu. Stručni žiri, koji je radio u sastavu Tina LacoIrina Dobnik i Elvis Ljajić, dodijelio je nagradu za najbolju glazbu Gabrijelu Prusini, najbolju kostimografiju Mirjani Zagorec te Draženu Pavloviću kao najboljem mladom glumcu za ulogu Isusa.

Trenutno je na repertoaru HNK Mostar 11 predstava od kojih je 8 sudjelovalo na raznim domaćim i inozemnim festivalima, a 7 ih je nagrađeno s 40 nagrada.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.