Još jedna nagrada „Identitluku“

Stručni žiri Međunarodnog festivala glumca “Zaplet 12”, u sastavu Nataša Ivančević, Božana Bijelić i Petar Bilbija, dodijelio je Draženu Pavloviću, glumcu Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru, nagradu za najboljeg glumca Festivala za ulogu u predstavi “Identitluk”, koprodukcijskom projektu HNK Mostar, Narodnog pozorišta Mostar i Studija za izvedbene umjetnosti iz Mostara.

Inače, ovo je sedma nagrada kojom je “Identitluk” nagrađen u vrlo kratkom vremenu od premijerne izvedbe.

“Suptilnim, minimalističkim i nenametljivim glumačkim sredstvima, glumac nam je  predstavio lik malog, tragičnog čovjeka”, stoji u obrazloženju žirija.

Festival organizira Gradsko pozorište “Jazavac” iz Banja Luke, a osim “Identitluka” na festivalu su u natjecateljskom programu odigrane i sljedeće predstave: “Prah”, redatelja Miralema Zubčevića u produkciji Alteatra iz Sarajeva; “Nije čovjek ko ne umre”, redatelja Marka Misirače i produkciji Pozorišta Prijedor; “Fine mrtve djevojke”, redatelja Patrika Lazića i produkciji Beogradskog dramskog pozorišta; “Kabare – koncert za žlicu i gitaru” u produkciji zagrebačkog Teatra EXIT.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: