Još jedna nagrada „Identitluku“

Stručni žiri Međunarodnog festivala glumca “Zaplet 12”, u sastavu Nataša Ivančević, Božana Bijelić i Petar Bilbija, dodijelio je Draženu Pavloviću, glumcu Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru, nagradu za najboljeg glumca Festivala za ulogu u predstavi “Identitluk”, koprodukcijskom projektu HNK Mostar, Narodnog pozorišta Mostar i Studija za izvedbene umjetnosti iz Mostara.

Inače, ovo je sedma nagrada kojom je “Identitluk” nagrađen u vrlo kratkom vremenu od premijerne izvedbe.

“Suptilnim, minimalističkim i nenametljivim glumačkim sredstvima, glumac nam je  predstavio lik malog, tragičnog čovjeka”, stoji u obrazloženju žirija.

Festival organizira Gradsko pozorište “Jazavac” iz Banja Luke, a osim “Identitluka” na festivalu su u natjecateljskom programu odigrane i sljedeće predstave: “Prah”, redatelja Miralema Zubčevića u produkciji Alteatra iz Sarajeva; “Nije čovjek ko ne umre”, redatelja Marka Misirače i produkciji Pozorišta Prijedor; “Fine mrtve djevojke”, redatelja Patrika Lazića i produkciji Beogradskog dramskog pozorišta; “Kabare – koncert za žlicu i gitaru” u produkciji zagrebačkog Teatra EXIT.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.