“Kajališni sat” na repertoaru u četvrtak

Predstava „Kajališni sat“ redatelja Želimira Oreškovića bit će odigrana u Hrvatskom narodnom kazalištu, u četvrtak 27. travnja 2017., s početkom u 20 sati.

Komedija „Kajališni sat“ svojim je sadržajem primjerena podsjećanju kako je to biti glumac u vremenu u kojem živimo. Napravljena je prema poznatoj drami „Kazališni sat“ Jasena Boke koju je HNK Mostar premijerno izvelo prije gotovo 20 godina. Dok je „Kazališni sat“ jedan veseli didaktički komad o tome kako nastaje kazališna predstava, „Kajališni sat“ s podnaslovom “Biti ili ne biti”, progovara i o svojevrsnom kajanju što je njihov životni poziv gluma, u vremenu kada su oni koji rade ovaj posao u nezavidnoj poziciji. Svi koji rade a ne znaju kad će biti plaćeni za svoj rad, prepoznat će se u ovoj zabavnoj priči.

U predstavi igraju: Sanda Krgo-Soldo, Jelena Kordić, Robert Pehar, Dragan Šuvak i Velimir Pšeničnik Njirić.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: