“KISIK” na 21. ART TREMA FESTU u Rumi

HNK Mostar je sa svojom predstavom “Kisik”, nastaloj prema tekstu Ivana Viripajeva, a u režiji Tanje Miletić Oručević, nastupio na 21. ART TREMA FESTU u Rumi. Riječ je o međunarodnom festivalu akademskih kazališta, predstava studenata akademija umjetnosti i kamernih profesionalnih projekata nastalih u suradnji s institucijama kulture. Ove godine održan je od 22. do 25. ožujka. Na festivalu je izvedeno šest predstava u takmičarskom programu i dvije u revijalnom dijelu (na otvaranju i zatvaranju festivala), na kamernoj i velikoj sceni Kulturnog centra Ruma. Nastupile su kazališne kuće i umjetnici iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne  i Hercegovine i Bugarske. Festival više od dva desetljeća afirmira rad studenata umjetničkih akademija u regiji prikazujući njihove ispitne, diplomske i profesionalne produkcije, kao i kamerne predstave koje nastaju u suradnji s kazalištima, nezavisnim teatarskim asocijacijama i ustanovama kulture.

Organizator festivala je Gradsko pozorište Ruma u suradnji s Kulturnim centrom, Gradskom bibliotekom, Zavičajnim muzejom Ruma, Turističkom organizacijom Ruma, Blue Rock kafeom, Hotelom Park Ruma, Omladinskim savjetom Ruma, srednjim školama, volonterima, a uz financijsku potporu lokalne samouprave i rumskih poduzetnika. Festival je takmičarskog karaktera. Članovi ovogodišnjeg Stručnog žirija festivala bili su: Zijah Sokolović, dramski umjetnik; Goran Cvetković, kazališni kritičar i Miroslav Radonjić, teatrolog.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: