“KISIK” na 21. ART TREMA FESTU u Rumi

HNK Mostar je sa svojom predstavom “Kisik”, nastaloj prema tekstu Ivana Viripajeva, a u režiji Tanje Miletić Oručević, nastupio na 21. ART TREMA FESTU u Rumi. Riječ je o međunarodnom festivalu akademskih kazališta, predstava studenata akademija umjetnosti i kamernih profesionalnih projekata nastalih u suradnji s institucijama kulture. Ove godine održan je od 22. do 25. ožujka. Na festivalu je izvedeno šest predstava u takmičarskom programu i dvije u revijalnom dijelu (na otvaranju i zatvaranju festivala), na kamernoj i velikoj sceni Kulturnog centra Ruma. Nastupile su kazališne kuće i umjetnici iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne  i Hercegovine i Bugarske. Festival više od dva desetljeća afirmira rad studenata umjetničkih akademija u regiji prikazujući njihove ispitne, diplomske i profesionalne produkcije, kao i kamerne predstave koje nastaju u suradnji s kazalištima, nezavisnim teatarskim asocijacijama i ustanovama kulture.

Organizator festivala je Gradsko pozorište Ruma u suradnji s Kulturnim centrom, Gradskom bibliotekom, Zavičajnim muzejom Ruma, Turističkom organizacijom Ruma, Blue Rock kafeom, Hotelom Park Ruma, Omladinskim savjetom Ruma, srednjim školama, volonterima, a uz financijsku potporu lokalne samouprave i rumskih poduzetnika. Festival je takmičarskog karaktera. Članovi ovogodišnjeg Stručnog žirija festivala bili su: Zijah Sokolović, dramski umjetnik; Goran Cvetković, kazališni kritičar i Miroslav Radonjić, teatrolog.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: