“O ljubavi” na 24. Festivalu glumca

Predstava Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru “O ljubavi” uvrštena je na popis izabranih predstava za 24. Festival glumca koji se tradicionalno u svibnju održava u Vinkovcima, Vukovaru, Županji, Iloku i Otoku. Predstava je izabrana u konkurenciji 61. predstave iz cijele regije koje su pristigle na natječaj.

Predstavu su napisali i u njoj igraju Nikolina Ljuboja i Ivan Skoko, a riječ je o nizu efektnih i duhovitih opservacija i komentara o fenomenu ljubavi kroz sve njezine mijene.

Utjelovljujući par koji prolazi kroz promjenljivu ćud ljubavi dvoje glumaca ispisuju razigranu teatarsku odu kako bi pokazali svu raskoš svoga nedvojbenog glumačkog dara. Naime, putujući kroz četiri kazališna žanra, oni traže odgovor na pitanja: “Što je ljubav?”, “Kako nastaje?”, “Kako se manifestira?”, “Može li potrajati ili će neminovno, pod teretom vremena i navika, izblijedjeti?”.

“O ljubavi” bit će izvedena večeras u 20 sati na sceni HNK Mostar, u okviru Mjeseca kulture u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Više informacija o predstavi?

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.