O ljubavi – valentinovski dar Širokobriježanima

Grad Široki Brijeg svojim sugrađanima za Valentinovo, 14. veljače, daruje predstavu Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru „O ljubavi“ koju će Nikolina Ljuboja i Ivan Skoko izvesti u kinu Borak u 19 sati.

Ova predstava zapravo je diplomski rad dvoje glumaca koji na duhovit način govore o fenomenu ljubavi, komentiraju ga te promatraju kroz sve njegovo promjene. Oni traže
odgovor na pitanja: što je ljubav, kako nastaje, kako se manifestira, može li potrajati ili će neminovno, pod teretom vremena i navika, izblijedjeti? Predstava “O ljubavi” je 2014. godine osvojila nagradu za najbolju glumu u Beogradu na FIST festivalu.

„Predstava je naš diplomski rad, a tekst koji izgovaramo napisali smo sami. Igramo je već nekoliko godina i publika uvijek jako dobro reagira zbog duhovitosti i efektnih scena u kojima se svi ponegdje prepoznaju. Nadam se da će Širokobriježanima ova predstava biti lijep uvod u valentinovsku večer“, kazao je Skoko.

Ulaz je besplatan.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: