Marina Petković Liker: “Nagrade su važno priznanje i poticaj za rad”

Na 41. Kazališnim/Pozorišnim igrama BiH u Jajcu predstava “Kroz proces 10-6-93” osvojila je tri nagrade stručnog žirija – nagradu za najbolju predstavu u cjelini, nagradu za najbolju režiju Marini Petković Liker i nagradu za kolektivnu glumačku igru.

Povodom ovog velikog uspjeha predstave “Kroz proces 10-6-93” autorica projekta i redateljica Marina Petković Liker izjavila je:

„Nagrade su važno priznanje i poticaj za rad, ali i obaveza za daljnje istraživanje u kazališnoj umjetnosti. Zahvalna sam stručnom žiriju što su prepoznali naš rad i nagradili predstavu. Ona se ne bi mogla dogoditi bez potpune predanosti, posvećenosti i spremnosti na rizik cijelog ansambla, tehnike i uprave HNK Mostar. Sretna sam što sam s njima imala priliku raditi na jednom ovako zahtjevnom i delikatnom projektu i što smo si pružili međusobno povjerenje za put u iskorak. Posebno hvala Gloriji Lujanović i obiteljima stradalih što su nam otvorili svoja srca. I na kraju, hvala Ivanu Vukoji što je bio podrška ovako velikom projektu. Izazov je bio prenijeti predstavu u dvoranu u Jajcu, ponosna sam na tehniku i glumce što su to uspjeli. Hvala vam svima!“ 

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.