[NAJAVA] Gostujuća predstava “Ostajte” večeras na sceni HNK Mostar

U okviru 99. Šantićevih večeri poezije u Hrvatskom narodnom kazalištu večeras, s početkom u 19 sati, bit će izvedena predstava “Ostajte” u produkciji Nezavisnog univerziteta Banja Luka (NUBL) i Gradskog pozorišta “Jazavac” Banja Luka.

Predstava je autorski projekt Ljiljane Čekić, glumice Narodnog pozorišta RS i profesorice na NUBL. U predstavi igraju četiri studentice: Nikolina Miljatović, Suzana Mićić, Branka Mišić i Tamara Šobota. Tekst predstave je nastao na osnovu istraživanja koje je rađeno u suradnji sa studentima NUBL i na osnovu intervjua s ljudima koji namjeravaju otići u inozemstvo, ili su otišli, ili su se vratili.

Po riječima autorice, predstava je društveno angažirana i veoma aktualna. Ona govori o motivima zbog kojih se mladi ljudi odlučuju za odlazak u inozemstvo, ali i o problemima na koje nailaze u tuđini. Sve su replike u predstavi autentične.

“Autor teksta je život, točnije rečenice su preuzete od naših prijatelja koji su sudjelovali u istraživanju”, istaknula je Ljiljana Čekić.

Ulazak na predstavu je slobodan.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: