[NAJAVA] Gostujuća predstava “Ostajte” večeras na sceni HNK Mostar

U okviru 99. Šantićevih večeri poezije u Hrvatskom narodnom kazalištu večeras, s početkom u 19 sati, bit će izvedena predstava “Ostajte” u produkciji Nezavisnog univerziteta Banja Luka (NUBL) i Gradskog pozorišta “Jazavac” Banja Luka.

Predstava je autorski projekt Ljiljane Čekić, glumice Narodnog pozorišta RS i profesorice na NUBL. U predstavi igraju četiri studentice: Nikolina Miljatović, Suzana Mićić, Branka Mišić i Tamara Šobota. Tekst predstave je nastao na osnovu istraživanja koje je rađeno u suradnji sa studentima NUBL i na osnovu intervjua s ljudima koji namjeravaju otići u inozemstvo, ili su otišli, ili su se vratili.

Po riječima autorice, predstava je društveno angažirana i veoma aktualna. Ona govori o motivima zbog kojih se mladi ljudi odlučuju za odlazak u inozemstvo, ali i o problemima na koje nailaze u tuđini. Sve su replike u predstavi autentične.

“Autor teksta je život, točnije rečenice su preuzete od naših prijatelja koji su sudjelovali u istraživanju”, istaknula je Ljiljana Čekić.

Ulazak na predstavu je slobodan.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: