[NAJAVA] Premijera “Logorilijade” u Dubrovniku

U Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, koje je, uz Maticu hrvatsku Mostar, koprodukcijski partner HNK Mostar na predstavi “Logorilijada”, u subotu, 6. 10. 2018., s početkom u 20 sati, bit će premijerno izveden spomenuti dramski komad. Ansambl predstave i tehnika HNK Mostar otputovali su danas u Dubrovnik kako bi postavili i održali probe predstave.
 
U predstavi se govori o književniku Iliji Jakovljeviću, rođenom Mostarcu, i njegovim uzničkim danima u zatvorima u dva totalitarna sustava: u ustaškom logoru Stara Gradiška i komunističkom kazamatu u Zagrebu u kojem je i okončao svoj život pod nerazjašnjenim okolnostima.
 
Osim članova ansambla HNK Mostar Roberta Pehara, Mire Barnjaka, Ivana Skoke i Bojana Beribake, uloge su ostvarili i glumci KMD-a Branimir Vidić i Boris Matić te Ivo Krešić kao gost i Mario Bošnjak kao glumac-amater. Režiju potpisuje Ivan Leo Lemo, a dramatizaciju i dramaturgiju Dragan Komadina.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.