[NAJAVA] Premijera “Logorilijade” u Dubrovniku

U Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, koje je, uz Maticu hrvatsku Mostar, koprodukcijski partner HNK Mostar na predstavi “Logorilijada”, u subotu, 6. 10. 2018., s početkom u 20 sati, bit će premijerno izveden spomenuti dramski komad. Ansambl predstave i tehnika HNK Mostar otputovali su danas u Dubrovnik kako bi postavili i održali probe predstave.
 
U predstavi se govori o književniku Iliji Jakovljeviću, rođenom Mostarcu, i njegovim uzničkim danima u zatvorima u dva totalitarna sustava: u ustaškom logoru Stara Gradiška i komunističkom kazamatu u Zagrebu u kojem je i okončao svoj život pod nerazjašnjenim okolnostima.
 
Osim članova ansambla HNK Mostar Roberta Pehara, Mire Barnjaka, Ivana Skoke i Bojana Beribake, uloge su ostvarili i glumci KMD-a Branimir Vidić i Boris Matić te Ivo Krešić kao gost i Mario Bošnjak kao glumac-amater. Režiju potpisuje Ivan Leo Lemo, a dramatizaciju i dramaturgiju Dragan Komadina.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: