Nastavlja se tradicionalna suradnja sa Studentskim zborom

Odgoj kazališne publike u Mostaru nastavlja se kroz tradicionalnu suradnju Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru i Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru kroz projekt „HNK Mostar za studente, studenti za HNK Mostar“.

U okviru toga projekta, u srijedu, 10. studenoga 2021. godine s početkom u 12:30 sati u Amfiteatru „Sokrat“ Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru bit će održana promocija projekta za sve studente SUM-a na kojoj će biti prezentiran repertoar HNK Mostar i podijeljeni novi, besplatni vaučeri za kazališnu sezonu 2021./2022.

Riječ je o projektu pokrenutom prije pet godina s ciljem jačanja resursa dvije organizacije od iznimnog nacionalnog, znanstvenog i kulturnog značaja za Hrvate u Bosni i Hercegovini – Sveučilišta u Mostaru i Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru.

Uz financijsku potporu Vlade Republike Hrvatske, odnosno Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, u okviru ovoga projekta svake se akademske godine odnosno kazališne sezone studentima Sveučilišta u Mostaru besplatno podijeli 12 tisuća vaučera/ulaznica za predstave HNK Mostar.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.