Održano prigodno druženje povodom predstojećih blagdana

Ravnateljice i ravnatelji kulturnih ustanova Grada Mostara i HNŽ-a povodom predstojećih božičnih i novogodišnjih blagdana organizirali su prigodno druženje i koktel u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u srijedu, 20. 12. 2017. godine u 12 sati.

Domaćini druženja bili su ravnateljica Narodne knjižnice HNŽ Julijana Pavlović, ravnateljica Simfonijskog orkestra Mostar Snježana Zovko, ravnateljica Lutkarskog kazališta Mostar Ružica Bošković, ravnatelj Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru Ivan Vukoja i ravnatelj Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača Danijel Vidović. U ime svih domaćina nazočnima se obratio Danijel Vidović, a gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uputio je prigodnu poruku.

Druženje su glazbenim programom obogatile članice Simfonijskog orkestra Mostar.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: