Osječani gostuju s lutkarskom predstavom za odrasle

U organizaciji Lutkarskoga kazališta Mostar na sceni HNK Mostar, u petak 29. 11. 2019., s početkom u 19 sati, bit će izvedena lutkarska predstava za odrasle “Smrt ili o životu” u produkciji Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka.

Predstava progovara o dvije nerazdvojive bitnosti svojstvene svakom biću, o životu i smrti. Nastala je iz potrebe da govori o ljepoti života, o srži postojanja i određenoj količini dragocjenog vremena koje posjedujemo, ali iz vizure smrti kao glavnog protagonista.

Inače, ovo je diplomska predstava iz lutkarstva studenata druge godine diplomskoga studija Glume i lutkarstva na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Autorski je to projekt studenata pod mentorstvom izv. prof. dr. artD. Maje Lučić Vuković i doc. art. Tamare Kučinović. U predstavi igraju Antonia Mrkonjić, Katarina Šestić, Josipa Oršolić, Stipe Gugić i Nikola Radoš.

Cijena ulaznice je 5 KM, a rezervaciju su moguće porukom preko Facebook stranice HNK Mostar ili pozivom na broj 063/019 019.

Gostovanje je pomoglo Federalno ministarstvo kulture i sporta.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: