Osječani gostuju s lutkarskom predstavom za odrasle

U organizaciji Lutkarskoga kazališta Mostar na sceni HNK Mostar, u petak 29. 11. 2019., s početkom u 19 sati, bit će izvedena lutkarska predstava za odrasle “Smrt ili o životu” u produkciji Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka.

Predstava progovara o dvije nerazdvojive bitnosti svojstvene svakom biću, o životu i smrti. Nastala je iz potrebe da govori o ljepoti života, o srži postojanja i određenoj količini dragocjenog vremena koje posjedujemo, ali iz vizure smrti kao glavnog protagonista.

Inače, ovo je diplomska predstava iz lutkarstva studenata druge godine diplomskoga studija Glume i lutkarstva na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Autorski je to projekt studenata pod mentorstvom izv. prof. dr. artD. Maje Lučić Vuković i doc. art. Tamare Kučinović. U predstavi igraju Antonia Mrkonjić, Katarina Šestić, Josipa Oršolić, Stipe Gugić i Nikola Radoš.

Cijena ulaznice je 5 KM, a rezervaciju su moguće porukom preko Facebook stranice HNK Mostar ili pozivom na broj 063/019 019.

Gostovanje je pomoglo Federalno ministarstvo kulture i sporta.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: