Otkazane izvedbe predstava sljedećih 15 dana

Sukladno Naredbi Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi/zaštite HNŽ/K, a u cilju daljnjeg praćenja situacije i poduzimanja mjera radi sprječavanja i ranog otkrivanja slučaja bolesti izazvane novim koronavirusom, Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru obustavlja održavanje svih planiranih predstava i ostalih programa u trajanju od 15 dana.

Sve osobe koje su unaprijed kupile ulaznice za obustavljene predstave i programe mogu ulaznice prebaciti na neke buduće termine igranja ili zatražiti povrat novca od HNK Mostar.

O nastavku rada javnost će biti blagovremeno obaviještena putem priopćenja za javnost i objavama na našoj službenoj internet stranici www.hnkmostar.ba, odnosno Facebook stranici hnkmostar.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: