Predstava “Isus, sin čovječji” gostovala na Tuzlanskim pozorišnim danima

Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru gostovalo je na Tuzlanskim pozorišnim danima 17. studenoga 2022. godine s predstavom “Isus, sin čovječji”. Atraktivna predstava sa zanimljivim vizualnim, glazbenim i koreografskim sadržajima oduševila je publiku koja je nagradila ansambl predstave velikim pljeskom.

Riječ je o nagrađivanoj predstavi nastaloj prema istoimenom djelu Halila Džubrana, a u režiji Roberta Pehara. Pomoćnica redatelja i osoba zadužena za koreografiju je Jelena Kordić Kuret, a tekst je prilagodio i dramaturški obradio Dragan Komadina. Autor glazbe je Gabrijel Prusina, kostimografkinja Mirjana Zagorec, a scenografiju potpisuje Vesna Režić.

U predstavi igraju Robert PeharJelena Kordić KuretIvan SkokoDražen PavlovićMiro BarnjakNikolina MarićIvo Krešić, Anja KraljevićMirela Mijačank KordićDamir Čobo, Ana LjubićIvan PrskaloFilip LukendaZorislav Galić i Branko Kuzmanović.

Tuzlanski pozorišni dani tradicionalno se održavaju u studenom, a u dva tjedna trajanja manifestacije tuzlanskoj publici predstavljaju se kazališta iz cijele regije. Ove godine na programu su bile i predstave “Tri dana” Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, “Lutka” u produkciji Pozorišta mladih Sarajevo, “Zbogom, Kalifornijo” Narodnog pozorišta Mostar, “Teror” u koprodukciji Hrvatskog kazališta Pečuh i Hrvatskog narodnog kazališta Osijek i “Ljubavna priča” u produkciji beogradskog KPGT-a.

 

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.