Predstava “Isus, sin čovječji” gostovala u Šibeniku

Predstava “Isus, sin čovječji” gostovala je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku u ponedjeljak, 27. veljače i oduševila publiku koja je nagradila ansambl predstave velikim pljeskom. “Isus, sin čovječji” nagrađivana je predstava koja je ostvarila zavidan broj festivala i gostovanja. Nastala je prema tekstu Halila Džubrana, a u režiji Roberta Pehara.

Izvedbi pred ispunjenim gledalištem prisustvovao je i šibenski biskup msgr. Tomislav Rogić.

 

Ova je predstava iznimno raskošna scenska sinteza suvremenih vizualnih rješenja i srednjovjekovnih prikazanja, živih prizora iz Isusovog života i živih obrada istih tema sa slika svjetskih poznatih autora od renesanse do baroka (Caravaggio, Rubens, Van Honthorst, Ciseri), te monologa pripovjednog stila i kratkih dijaloških dionica. Pomoćnica redatelja i osoba zadužena za koreografiju je Jelena Kordić Kuret, a tekst je prilagodio i dramaturški obradio Dragan Komadina. Autor glazbe je Gabrijel Prusina, kostimografkinja Mirjana Zagorec, a scenografiju potpisuje Vesna Režić.

U predstavi igraju Robert PeharJelena Kordić KuretIvan SkokoDražen PavlovićMiro BarnjakNikolina MarićIvo Krešić, Anja KraljevićMirela Mijačank KordićDamir Čobo, Ana LjubićIvan PrskaloFilip LukendaZorislav Galić i Branko Kuzmanović.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.