Predstava “O ljubavi” gostuje u Kreševu

U okviru festivala „Hrvatsko proljeće Središnje Bosne“ u petak, 28. travnja, u Napretkovom domu u Kreševu, bit će izvedena predstava Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru „O ljubavi“ u režiji Ferida Karajice.

Predstava je postala dio redovitog repertoara HNK Mostar od studenog 2016. godine. Osvojila je nagradu za najbolju glumu na Festivalu međunarodnog studentskog teatra (FIST) u Beogradu. Mladi glumci Ivan Skoko i Nikolina Ljuboja donose priču o sasvim običnom ljubavnom paru koji, baš kao i svi parovi ovog svijeta, prolazi različite muke i slasti. Putujući kroz četiri kazališna žanra, Ljuboja i Skoko na duhovit i energičan način tragaju za odgovorima na pitanja što je ljubav, kako nastaje i kako se manifestira te može li, pod teretom navika i vremena, trajati vječno.

Ulaz je besplatan, a predstava počinje u 19 sati.

Više informacija o predstavi?

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: