Predstava mostarskog kazališta osvojila beogradsku publiku

Prošle nedjelje Beogradsko dramsko pozorište bilo je mjesto nevjerojatne izvedbe predstave „Noć s Aleksom“, autora Marka Tomaša i u režiji Ivice Buljana te produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru. Ova izvedba, za koju se tražila ulaznica više, osvojila je srca beogradske publike i izazvala ogromno oduševljenje. Uz ovacije, publika je pet puta vraćala glumce na naklon.

„..Intimnost kamerne scene Beogradskog dramskog pozorišta sigurno je bitno utjecala na čulni doživljaj, odnosno predstava je ostavila upečatljiv utisak zbog eruptivne ritualne snage muzičkih nastupa i izražajne fizičke igre glumaca, karakterističnih za redateljsku estetiku Ivice Buljana…“, napisala je, između ostaloga, kazališna kritičarka Ana Tasić u beogradskom dnevnom listu „Politika“.

Nekoliko profesora s beogradskog Fakulteta likovnih umjetnosti, koji su gledali predstavu, također nisu krili svoje oduševljenje.

„Sve nam se svidjelo! Priča, glumci, muzika… Posebno stalan tok, pokreti tijela koji su prisutni od početka predstave… Hvala što ste nas podsjetili da smo imali takvog pjesnika i humanistu… i takve ljude koji su se borili do posljednjeg daha u teškim vremenima. Predstava je pun pogodak!“, istaknula je Olivera Erić s beogradskog FLU-a.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.