Premijera predstave „Mostarske priče“

U okviru projekta „Sunčana strana FBiH“ u srijedu u Muzeju Hercegovine (MUM –  Interpretacijski centar) s početkom u 14 sati premijerno će biti izvedena predstava „Mostarske priče“. Predstava je inspirirana najljepšom ljubavnom pjesmom s ovih prostora – „Eminom“ Alekse Šantića.

U predstavi igraju glumci Mirela Mijačank KordićIvan Skoko i Igor Vidačković, režiju potpisuje Tanja Miletić Oručević, a koprodukcijski partner je Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru.

Ulazak na predstavu je besplatan za sve posjetitelje, a bit će izvedena i u četvrtak, 13. rujna, na istom mjestu i u isto vrijeme. Nakon predstave svi zainteresirani imat će priliku fotografirati se u kostimima Emine i Alekse.

Projekt „Sunčana strana FBiH“ provode agencija PRimera iz Mostara i Obala art centar iz Sarajeva, a sufinancira Federalno ministarstvo okoliša i turizma. Cilj projekta je obogaćivanje kulturne ponude u Mostaru i Sarajevu te razvoj turizma.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: