Premijera predstave „Mostarske priče“

U okviru projekta „Sunčana strana FBiH“ u srijedu u Muzeju Hercegovine (MUM –  Interpretacijski centar) s početkom u 14 sati premijerno će biti izvedena predstava „Mostarske priče“. Predstava je inspirirana najljepšom ljubavnom pjesmom s ovih prostora – „Eminom“ Alekse Šantića.

U predstavi igraju glumci Mirela Mijačank KordićIvan Skoko i Igor Vidačković, režiju potpisuje Tanja Miletić Oručević, a koprodukcijski partner je Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru.

Ulazak na predstavu je besplatan za sve posjetitelje, a bit će izvedena i u četvrtak, 13. rujna, na istom mjestu i u isto vrijeme. Nakon predstave svi zainteresirani imat će priliku fotografirati se u kostimima Emine i Alekse.

Projekt „Sunčana strana FBiH“ provode agencija PRimera iz Mostara i Obala art centar iz Sarajeva, a sufinancira Federalno ministarstvo okoliša i turizma. Cilj projekta je obogaćivanje kulturne ponude u Mostaru i Sarajevu te razvoj turizma.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.