Preobražaj na festivalu u Istočnom Novom Sarajevu

S predstavom “Preobražaj” igramo večeras u Kulturnom centru u Istočnom Novom Sarajevu u okviru 23. Međunarodnog festivala malih scena i monodrame. Festival je otvoren jučer, a na njemu su ove godine zastupljeni dramski umjetnici iz devet gradova Rusije, Srbije, Crne Gore, Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Po riječima direktora Festivala Mladena Jankovića, u službenom je natjecateljskom programu pet kazališnih predstava i četiri monodrame.

“Ove godine otišli smo korak naprijed i prvi put na festivalu sudjeluje kazalište koje dolazi van granica bivše Jugoslavije. To je Akademsko dramsko kazalište iz ruskog grada Vladimir koje će izvesti monodramu “Hamletovi snovi” litvanskog reditelja Linasa Zaikauskasa”, naveo je Janković.

Međunarodni festival malih scena i monodrame Istočno Sarajevo bit će zatvoren uručenjem nagrada za najbolju glumicu, glumca, monodramu i predstavu.
Selektor Festivala je dramski umjetnik Ljubo Božović, a žiri čine redatelj Božidar Đurović, predsjednik, i članovi redatelj Vitomir Mitrić i teatrolog Zoran Todorović.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: