Prikazan film “Najsretniji čovjek na svijetu” u Veneciji

Na filmskom festivalu u Veneciji, u sklopu programa Horizonti, u petak, 2. rujna 2022.godine, prikazan je film “Najsretniji čovjek na svijetu” redateljice Teone Strugar Mitevske.

Za glavnu žensku ulogu Asje u filmu nominirana je dramska prvakinja HNK Mostar Jelena Kordić Kuret. “Najsretniji čovjek na svijetu” nominiran je za najbolji film, glumac Adnan Omerović za najboljeg glumca, a scenaristica Elma Tataragić za najbolji scenarij.

Film je nastao u produkciji Sisters and Brother Mitevski (Sjeverna Makedonija) s Entre chien et loup (Belgija), Vertigo (Slovenija), Frau Film (Danska), Terminal 3 (Hrvatska) i SCCA/pro.ba(Bosna i Hercegovina), a podržan je sredstvima Agencije za film Sjeverne Makedonije, Danskog filmskog instituta, Slovenskog filmskog centra, Hrvatskog audiovizualnog centra, Fondacije za kinematografiju Sarajevo, Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo te europskog fonda Eurimages, uz potporu Belga Productions, Tax Shelter via Belga Films Fund i FS Viba film.

Donosimo dašak atmosfere iz Venecije s photocalla glumačkog i autorskog tima filma.

Photo Credit: IMAGO / Independent Photo Agency Int.

 

 

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.