Put po svijetu: Dječja predstava iz Viteza gostuje na sceni HNK Mostar

Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?! Onda, svoje mališane pod ruku i pravac u Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru na novu uzbudljivu teatarsku putešestviju Gradskog kazališta mladih Vitez. Dječja predstava “Put po svijetu” bit će izvedena u nedjelju, 20. veljače 2022. godine, s početkom u 17 i 19 sati, a ulazak je besplatan.

Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta proputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.

Predstava “Put po svijetu” GKM Vitez, sigurni smo, osvojit će mnoga dječja srca. Namijenjena je djeci školskog uzrasta, ali u ovom avanturističkom kazališnom činu jednako uživaju i odrasli.

Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje plakata potpisuje Borislav Sučić.

Gostovanje Gradskog kazališta mladih Vitez organizira se u okviru projekta HNS PLUS koji provodi Hrvatski narodni sabor BiH u suradnji s HNK Mostar.

Obavezna rezervacija ulaznica na broj 036/446 024 ili porukom preko Facebook ili Instagram stranice HNK Mostar.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.