„Sviraj to ponovno, Sam“ na Danima satire u Zagrebu

Predstava „Sviraj to ponovno, Sam“ našla se u konkurenciji s još 12 renomiranih predstava koje će biti izvedene na jednom od najstarijih regionalnih festivala satire, u zagrebačkom Satiričkom kazalištu „Kerempuh“.

Festival Dani satire Fadila Hadžića održava se svake godine krajem kazališne sezone do kada selektori izaberu atraktivne i društveno relevantne predstave, a ove godine su tu drame od nezavisnih produkcija do institucionalnih teatara iz četiri države regije. Selektorica festivala Željka Turčinović ranije je najavila da će publika imati priliku vidjeti predstave čiji se žanrovski raspon prostire od lagane komedije, preko satirične groteske i burleske do kabareta i komedije klasičnog tipa, uz često ispreplitanje i kontrapunktiranje različitih vrsta humornog izraza, pa čak i njegovo približavanje tragikomičnim obrascima.

Predstava mostarskog HNK doista se našla u jakoj konkurenciji, a biti među ostvarenjima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, koja su u svojim zemljama polučila ogroman uspjeh, nije mala stvar te potvrđuje činjenicu da ovaj teatar radi kvalitetne predstave po svim kazališnim segmentima te da nisu samo odlično prihvaćene od publike već ih i kritika smatra recentnim i hvale vrijednim.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: