Uskoro romantična komedija Woodyja Allena na repertoaru HNK Mostar

Romantična komedija Woodyja Allena „Sviraj to ponovno, Sam“ nova je predstava na kojoj radimo. S pripremom predstave zagrebački redatelj Mario Kovač započeo je prošli tjedan. Uloge u predstavi ostvarit će Angela Bulum, Ivan Skoko, Ivo Krešić, Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Robert Pehar.

„Sviraj to ponovno, Sam“ kazališna je komedija Woody Allena koja je bila veliki broadwayski hit 1969., ali i u više naknadnih uprizorenja i ekranizaciji. Komedija se vrti oko ljubavnog trokuta između dva najbolja prijatelja i supruge jednog od njih. Svo troje su pripadnici elitnih umjetničkih krugova no ono što ovu komediju posebno izdvaja u odnosu na slične je lik Humphreyja Bogarta koji se provlači kroz misli glavnog lika i daje mu ljubavne savjete. Raskol nastaje u činjenici kako se Bogartov macho pristup ženama, koji je izgledao šarmantno sredinom prošlog stoljeća, danas smatra izrazito zastarjelim pa čak i mizoginim (ženomrzačkim) no gledatelja dovodi u poziciju da se smije politički nekorektnim šalama koje današnje društvo smatra neprihvatljivima. Vozeći oprezno rubom dobrog ukusa, komedija Woodyja Allena vječno je aktualna studija rata spolova i tranzicija unutar istog.

Premijera je planirana 20. prosinca 2018. godine.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: