Uskoro romantična komedija Woodyja Allena na repertoaru HNK Mostar

Romantična komedija Woodyja Allena „Sviraj to ponovno, Sam“ nova je predstava na kojoj radimo. S pripremom predstave zagrebački redatelj Mario Kovač započeo je prošli tjedan. Uloge u predstavi ostvarit će Angela Bulum, Ivan Skoko, Ivo Krešić, Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Robert Pehar.

„Sviraj to ponovno, Sam“ kazališna je komedija Woody Allena koja je bila veliki broadwayski hit 1969., ali i u više naknadnih uprizorenja i ekranizaciji. Komedija se vrti oko ljubavnog trokuta između dva najbolja prijatelja i supruge jednog od njih. Svo troje su pripadnici elitnih umjetničkih krugova no ono što ovu komediju posebno izdvaja u odnosu na slične je lik Humphreyja Bogarta koji se provlači kroz misli glavnog lika i daje mu ljubavne savjete. Raskol nastaje u činjenici kako se Bogartov macho pristup ženama, koji je izgledao šarmantno sredinom prošlog stoljeća, danas smatra izrazito zastarjelim pa čak i mizoginim (ženomrzačkim) no gledatelja dovodi u poziciju da se smije politički nekorektnim šalama koje današnje društvo smatra neprihvatljivima. Vozeći oprezno rubom dobrog ukusa, komedija Woodyja Allena vječno je aktualna studija rata spolova i tranzicija unutar istog.

Premijera je planirana 20. prosinca 2018. godine.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.