Već deveta nagrada u ovoj kazališnoj sezoni

Koprodukcijska predstava “Identitluk”, koju je Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru radilo s Narodnim pozorištem Mostar, nagrađena je Specijalnom nagradom žirija za opći dojam na 5. međunarodnom teatarskom festivalu “Dani Jurislava Korenića”, u organizaciji Kamernog teatra 55 iz Sarajeva. Predstava “Identitluk” u režiji Tanje Miletić Oručević dobila je ukupno 16 nagrada na raznim domaćim i inozemnim festivalima.
“Ovo je najbolji pokazatelj kako u HNK Mostar radimo kvalitetno bez obzira na otežane okolnosti zbog korona mjera. Prilog više ovoj tvrdnji je činjenica kako je kazališna sezona započela prije nepuna četiri mjeseca, a predstave HNK Mostar već su dobile devet nagrada”, kazao je Josip Blažević, glasnogovornik ove kazališne kuće.
Prije ovoga priznanja, u listopadu je predstava “Ajmo na fuka” ovjenčana s dvije nagrade na 15. Međunarodnom festivalu pozorišta “Zlatna Vila” u Prijedoru, potom u rujnu predstava “Ja od jutra nisam stao” s tri nagrade na 18. Međunarodnom festivalu komedije “Mostarska liska” te u kolovozu predstava “Isus, sin čovječji” s tri nagrade na 40. Pozorišnim/kazališnim igrama u Jajcu.
Ukupno gledajući, od 12 predstava koje su trenutno na repertoaru HNK Mostar, 8 je predstava sudjelovalo na festivalima u BiH i regiji, od kojih je 7 nagrađeno s 43 nagrade.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.