Velika liska za kolektivnu igru ansamblu predstave “Ovaj mali život”

Ansambl predstave “Ovaj mali život”, koja je koprodukcijski projekt Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru i Narodnog pozorišta u Mostaru, osvojio je Veliku lisku za kolektivnu igru na 21. Međunarodnom festivalu komedije “Mostarska liska”. Nagradu je dodijelio Stručni žiri u sastavu Emir Hadžihafizbegović, Maja Lasić i Miroslav Momčilović.

U predstavi igraju Nikolina Marić, Mirela Mijačank Kordić, Amela Kreso, Fatima Kazazić Obad i Emir Sejfić, a autorica i redateljica je Emina Kovačević-Podgorčević.

”Kolektivne i ansambl nagrade nama su jako drage nagrade, jer to pokazuje kako smo svi bili na nivou zadatka, kako su svi bili apsolutno punim srcem u tome i nije bilo slabe karike”, izjavila je glumica Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru Nikolina Marić.

Ovo je treća nagrada za predstavu “Ovaj mali život”, nakon što su na otvaranju festivala Nikolina Marić i Emir Sejfić osvojili Male liske.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: