Zadnja repertoarska izvedba na sceni HNK Mostar u ovoj kazališnoj sezoni

Na sceni HNK Mostar u četvrtak, 29. lipnja 2017. u 20 sati bit će izvedena predstava Quijotanje. Zadnja je to redovita repertoarska izvedba na sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru u ovoj kazališnoj sezoni, dok su u srpnju predviđena samo gostovanja u drugim gradovima.

Predstava „Quijotanje“ premijerno je izvedena u prosincu 2016. godine, a do sada su je, osim u redovitim izvedbama, pogledali učenici srednjih škola iz Mostara, Tomislavgrada, Busovače, Kreševa, Kiseljaka. Autorski je to projekt ansambla predstave čiji tekst potpisuje Dragan Komadina, a u predstavi glume Jelena Kordić Kuret, Angela Bulum, Ivan Skoko, Bojan Beribaka, Velimir Pšeničnik Njirić, Miro Barnjak, Nikolina Marić i Igor Vidačković, dok koreografiju potpisuje Boris Zovko.

„Quijotanje“ govori o djeci koja vladanje svojih očeva, političkih moćnika, (ne)svjesno prenose na svoj mikrosvijet. Predstava potiče mlade ljude na preispitivanje odnosa moći u sustavima stvorenim na nepotizmu i klijentelizmu.

Više informacija o predstavi?

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM, odnosno za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati:

Studenti Sveučilišta u Mostaru i za ove predstave s redovitog repertoara HNK Mostar mogu iskoristiti vaučere koji ih čekaju u prostorijama Studentskog zbora ili na blagajni HNK Mostar.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: