Zadnja repertoarska izvedba na sceni HNK Mostar u ovoj kazališnoj sezoni

Na sceni HNK Mostar u četvrtak, 29. lipnja 2017. u 20 sati bit će izvedena predstava Quijotanje. Zadnja je to redovita repertoarska izvedba na sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru u ovoj kazališnoj sezoni, dok su u srpnju predviđena samo gostovanja u drugim gradovima.

Predstava „Quijotanje“ premijerno je izvedena u prosincu 2016. godine, a do sada su je, osim u redovitim izvedbama, pogledali učenici srednjih škola iz Mostara, Tomislavgrada, Busovače, Kreševa, Kiseljaka. Autorski je to projekt ansambla predstave čiji tekst potpisuje Dragan Komadina, a u predstavi glume Jelena Kordić Kuret, Angela Bulum, Ivan Skoko, Bojan Beribaka, Velimir Pšeničnik Njirić, Miro Barnjak, Nikolina Marić i Igor Vidačković, dok koreografiju potpisuje Boris Zovko.

„Quijotanje“ govori o djeci koja vladanje svojih očeva, političkih moćnika, (ne)svjesno prenose na svoj mikrosvijet. Predstava potiče mlade ljude na preispitivanje odnosa moći u sustavima stvorenim na nepotizmu i klijentelizmu.

Više informacija o predstavi?

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM, odnosno za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati:

Studenti Sveučilišta u Mostaru i za ove predstave s redovitog repertoara HNK Mostar mogu iskoristiti vaučere koji ih čekaju u prostorijama Studentskog zbora ili na blagajni HNK Mostar.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.