„Ajmo na fuka“ dio projekta PRO-budućnost

Predstava „Ajmo na fuka“ nastala u koprodukciji Narodnog pozorišta Mostar i HNK Mostar  autora i redatelja Dragana Komadine bit će odigrana u utorak 31. 5. 2016. u 20 sati na Maloj sceni HNK Mostar.

Predstava je izvrsno prihvaćena od mostarske publike, a do sada je uspješno gostovala u Sarajevu, Tuzli, Posušju te u Češkoj republici u Pragu i Brnu.

Slijedeća gostovanja predstave bit će organizirana u okviru projekta PRO budućnost u organizaciji Catholic Relief Services i USAID-a. U povodu početka realizacije projekta u srijedu 1. lipnja 2016. u 11. sati i 30 minuta, na Maloj sceni HNK Mostar bit će održana konferencija za novinare na kojoj će nešto više o samom projektu i predstavi govoriti: Dragan Komadina, redatelj predstave; Saša Oručević i Robert Pehar, glumci; Almir Mujkanović, direktor Narodnog pozorišta Mostar; Ivan Vukoja, ravnatelj Hrvatskog narodnog kazališta Mostar i Majda Behrem-Stojanov, direktorica USAID-ovog projekta PRO-Budućnost.

Prvo gostovanje predstave u okviru projekta PRO-budućnost planirano je već za četvrtak 2. lipnja 2016. u Gornjem Vakufu/Uskoplju u Centru za obrazovanje i kulturu u 20 sati. Ulaz je besplatan.

„Ajmo na fuka“ je prvi je zajednički projekt Hrvatskog narodnog kazališta i Narodnog pozorišta u Mostaru. Riječ je o kazališnom projektu koji se prvi put nakon dvadeset godina izravno i otvoreno bavi hrvatsko-bošnjačkim sukobom, ispreplićući prošlost i sadašnjost, te  vrlo sugestivno i iskreno progovora o besmislu rata i razloga zbog kojih je vođen.

hnkmostar.ba / 30. 5. 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: