HNK Mostar na 26. Festivalu glumca u Vinkovcima

Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru izvest će u petak predstavu „Sviraj to ponovno, Sam“ u natjecateljskom programu 26. Festivala glumca koji se održava u Otoku, Vukovaru, Županji, Vinkovcima i Iloku. Riječ je o jedinom festivalu u Hrvatskoj koji je posvećen glumcu, a kako je riječ o mjestima u kojima su kazališni događaji rijetkost, traži se ulaznica više. Na festival je bilo prijavljeno 60 predstava, a odabrano je 15 među kojima je i predstava HNK Mostar. „Sviraj to ponovno, Sam“ je praizvedba u Hrvatskoj jer ovaj kazališni komad nijedno kazalište nije postavilo odnosno izvelo u susjednoj državi. Riječ je o djelu autora Woodija Allena, a kojeg je na daske Hrvatskoga narodnoga kazališta u Mostaru postavio hrvatski redatelj Mario Kovač. U predstavi igraju: Robert Pehar, Angela Bulum, Ivan Skoko, Ivo Krešić, Jelena Kordić Kuret i Nikolina Marić.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: