“Identitluk” pozvan na tri festivala

Predstava “Identitluk”, nastala u suradnji mostarskih kazališnih kuća – Hrvatskog narodnog kazališta, Narodnog pozorišta i Studija za izvedbene umjetnosti, dobila je pozivnice za tri festivala koja će se održati na jesen. Prvi festival na kojem će se publici predstaviti “Identitluk” je Pozorišne/Kazališne igre u Jajcu koje će se održati od 28. kolovoza do 3. rujna,  potom slijedi nastup na Međunarodnom festivalu komedije “Mostarska liska” 27. rujna 2020. godine te na jubilarnom 30. izdanju “Marulićevih dana” u Splitu 23. listopada.

“Identitluk” je režirala Tanja Miletić Oručević i nastao je prema knjizi eseja Amina Maaloufa “U ime identiteta”. U predstavi igraju: Ajla Hamzić, Fatima Kazazić Obad, Jelena Kordić Kuret, Amela Kreso, Ivo Krešić, Nedim Malkočević, Dražen Pavlović i Ivan Skoko.

Unatoč neizvjesnoj situaciji kojoj smo svjedočili zadnjih nekoliko mjeseci, odlična je vijest da se kazališta otvaraju i kako će na tri festivala nastupiti “Identitluk”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: