„Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ na festivalu u Jajcu

Nakon uspješnog nastupa na Festivalu glumca u Vinkovcima, Hrvatsko narodno kazalište iz Mostara nastupit će večeras na 35. Pozorišnim/Kazališnim igrama u Jajcu, najstarijoj teatarskoj manifestaciji u Bosni i Hercegovini. HNK Mostar će u Domu kulture Jajce u okviru festivalskog programa odigrati predstavu „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ autora Christophera Duranga u režiji Nine Kleflin.

U konkurenciji za nastup na festivalu bilo je prijavljeno 14 predstava iz 12 kazališnih kuća iz Bosne i Hercegovine. Selektor Sulejman Bosto, profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, za natjecateljski dio festivala odabrao je sedam predstava koje publika može pogledati od 28. svibnja do 5. lipnja.

U stručnom žiriju festivala su: Aleksandra Spasojević, Mario Drmać i Nedžad Fejzić, a u žiriju publike Suada Čiva, Josipa Kulenović, Admir Haseljić, Josipa Bogić i Amer Kulenović.

Nakon predstave „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ koja će biti odigrana večeras, za sutra, utorak 31. svibnja, u 12 sati u Domu kulture Jajce predviđen je okrugli stol za medije s organizatorima festivala te upravom i glumcima Hrvatskog narodnog kazališta iz Mostara.

Organizator Festivala je Dom kulture Jajce, a generalni pokrovitelj Općina Jajce.

hnkmostar.ba / 30. 5. 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: