„Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ na festivalu u Jajcu

Nakon uspješnog nastupa na Festivalu glumca u Vinkovcima, Hrvatsko narodno kazalište iz Mostara nastupit će večeras na 35. Pozorišnim/Kazališnim igrama u Jajcu, najstarijoj teatarskoj manifestaciji u Bosni i Hercegovini. HNK Mostar će u Domu kulture Jajce u okviru festivalskog programa odigrati predstavu „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ autora Christophera Duranga u režiji Nine Kleflin.

U konkurenciji za nastup na festivalu bilo je prijavljeno 14 predstava iz 12 kazališnih kuća iz Bosne i Hercegovine. Selektor Sulejman Bosto, profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, za natjecateljski dio festivala odabrao je sedam predstava koje publika može pogledati od 28. svibnja do 5. lipnja.

U stručnom žiriju festivala su: Aleksandra Spasojević, Mario Drmać i Nedžad Fejzić, a u žiriju publike Suada Čiva, Josipa Kulenović, Admir Haseljić, Josipa Bogić i Amer Kulenović.

Nakon predstave „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ koja će biti odigrana večeras, za sutra, utorak 31. svibnja, u 12 sati u Domu kulture Jajce predviđen je okrugli stol za medije s organizatorima festivala te upravom i glumcima Hrvatskog narodnog kazališta iz Mostara.

Organizator Festivala je Dom kulture Jajce, a generalni pokrovitelj Općina Jajce.

hnkmostar.ba / 30. 5. 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte: