„Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ u Vukovaru na 23. Festivalu glumca  

Predstava HNK Mostar „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ autora Christophera Duranga u režiji Nine Kleflin, redateljice iz Zagreba, bit će odigrana uoči nastupa na 23. Festivalu glumca koji se tradicionalno u organizaciji Hrvatskog društva dramskih umjetnika održava u pet gradova: Županji, Vinkovcima, Vukovaru, Otoku i Iloku. Predstava „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ bit će izvedena u natjecateljskom dijelu festivala na kojem će biti odigrano još  17 predstava koje su odabrane u jakoj konkurenciji 59 predstava iz Hrvatske i BiH. Nastup HNK Mostar je predviđen za 16. 5. 2016. godine u 21 sat u Hrvatskom domu u Vukovaru.

„Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ djelo je američkog autora Christophera Duranga, dramatičara poznatog po svojim skandaloznim i često apsurdnim komedijama. Tekst je nagrađen nagradom Tony za najbolji kazališni komad 2013. godine.

Brat Vanja i sestra Sonja uživaju u svom nezanimljivom ali stabilnom životu. Sve se uzburkava kad se njihova sestra Maša, filmska zvijezda izblijedjele slave, vraća u njihov mirni seoski dom. Dolazi sa naočitim i znatno mlađim muškarcem po imenu Špicko, njenim novim ljubavnikom. Komedija je to  u kojoj se američki autor osvrće na klasično djelo Čehova „Tri sestre“ i pokušava odgovoriti na pitanje: je li moguće dostojanstveno stariti u vrijeme selfija i Twittera?

U predstavi igraju:  Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret, Ivan Skoko, Nikolina Marić i Tina Laco.

hnkmostar.ba / 6. 5. 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne e-Vaučere (kliknite ovdje za više i informacija o e-Vaučerima)
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Rezervirane ulaznice potrebno je preuzeti najkasnije 24 sata prije početka predstave! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 9 do 17 sati na donji broj telefona ili adresu e-pošte: