„Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ u Vukovaru na 23. Festivalu glumca  

Predstava HNK Mostar „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ autora Christophera Duranga u režiji Nine Kleflin, redateljice iz Zagreba, bit će odigrana uoči nastupa na 23. Festivalu glumca koji se tradicionalno u organizaciji Hrvatskog društva dramskih umjetnika održava u pet gradova: Županji, Vinkovcima, Vukovaru, Otoku i Iloku. Predstava „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ bit će izvedena u natjecateljskom dijelu festivala na kojem će biti odigrano još  17 predstava koje su odabrane u jakoj konkurenciji 59 predstava iz Hrvatske i BiH. Nastup HNK Mostar je predviđen za 16. 5. 2016. godine u 21 sat u Hrvatskom domu u Vukovaru.

„Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ djelo je američkog autora Christophera Duranga, dramatičara poznatog po svojim skandaloznim i često apsurdnim komedijama. Tekst je nagrađen nagradom Tony za najbolji kazališni komad 2013. godine.

Brat Vanja i sestra Sonja uživaju u svom nezanimljivom ali stabilnom životu. Sve se uzburkava kad se njihova sestra Maša, filmska zvijezda izblijedjele slave, vraća u njihov mirni seoski dom. Dolazi sa naočitim i znatno mlađim muškarcem po imenu Špicko, njenim novim ljubavnikom. Komedija je to  u kojoj se američki autor osvrće na klasično djelo Čehova „Tri sestre“ i pokušava odgovoriti na pitanje: je li moguće dostojanstveno stariti u vrijeme selfija i Twittera?

U predstavi igraju:  Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret, Ivan Skoko, Nikolina Marić i Tina Laco.

hnkmostar.ba / 6. 5. 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Rezervirajte ulaznicu

Cijene ulaznica:
  • Redovita - 10 KM
  • Učenici, studenti, umirovljenici i nezaposlene osobe - 5 KM
  • Studenti i nastavno osoblje Sveučilišta u Mostaru mogu koristiti besplatne vaučere
Ulaznice možete rezervirati na dva načina:
  1. Pozivom na broj 036/446 024 ili 063/019-019
  2. Porukom preko Facebook Messengera (kliknite ovdje za otvaranje Messengera)
Sve predstave počinju u 20 sati, osim ako nije drukčije navedeno. Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija ulaznica možete nas kontaktirati svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj telefona ili adresu e-pošte:

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.